Nieuws

Dealer Bomag verdichtingsmachines


Sinds november hebben wij het Bomag verdichtingsmachines dealerschap toegevoegd aan ons leveringsprogramma.  

Vacature ervaren mechanisatie monteur


Wij zijn op zoek naar een ervaren monteur mobiele werktuigen niveau 4.Ervaring is een vereiste,  iemand met leidinggevende capaciteiten geniet de voorkeur als meewerkend werkplaatschef.graag je reactie richten aan info@ketelaarsmech.nl

24-03-2015: Kunststof IBC


Vandaag hebben we aan Wijckevoort BV deze Titan kunststof IBC geleverd. we hebben deze tank zo aangepast dat deze in de fronthef van de trekker kan worden meegenomen. De tank heeft een inhoud van 430 liter en beschikt over een 12 volt pomp met een opbrengst van 85 liter per minuut. Verder is hij voorzien van 4 meter slang met automatisch vulpistool.

20-03-2015: Tuinmachines


Vandaag hebben we bij een tweetal klanten deze tuinmachines geleverd.

19-03-2015: Billy Goat bladblazer


Vandaag hebben we deze Billy Goat F601S bladblazer geleverd. Deze machine is voorzien van een 6 pk Robin/Subaru motor en een vanaf de stuurboom regelbare luchtstroom.

17-03-2015: Fella schudder


Vandaag hebben we bij een melkveehouder in Rijen deze Fella TH680D hydro geleverd. Deze schudder heeft een werkbreedte van 6,8 meter, beschikt over kantschudinrichting en is hydraulisch opklapbaar.

14-03-2015: Matt Nielen sloop-/sorteergrijper


Vandaag hebben we aan W. Ketelaars bestratingen deze Matt Nielen sloop-/sorteergrijper geleverd. Deze grijper is voorzien van demontabele opzetstukken waarmee men banden kan zetten t.b.v. straatwerk deze hulpstukken zijn voorzien van rubberen blokken, zodat de banden niet worden beschadigd.

13-03-2015: Holaras Mammoet mestmixer


Vandaag hebben we bij een veehouder deze Holaras mestmixer afgeleverd. Het gaat hier om het type Mammoet met een lengte van ruim 4 meter, een raamwerk van 70x70 cm en een vleugeldiameter van 60 cm.

11-03-2015: Gebruikte Vaia landbouwkipper


Vandaag hebben we aan John de Bie deze gebruikte Vaia landbouwkipper geleverd. Het gaat hier om een NL/80 Export. Deze 8 tons kipper is uitgevoerd met een mechanische achterklep en stalen opzetschotten voor meer laadvolume.

09-03-2015: Tolsma dieseltank


Afgelopen week is bij een klant van ons deze brandstoftank geleverd. De tank heeft een inhoud van 3000 liter en is uitgevoerd met een Cube56 pomp met telwerk en automatisch vulpistool. Met deze tank voldoet de klant weer helemaal aan de huidige eisen voor brandstofopslag.

06-03-2015: New Holland T6.160 AutoCommand Blue Power


Vandaag hebben we deze New Holland T6.160 AutoCommand in Blue Power kleur afgeleverd bij Wijckevoort BV.Deze trekker is voorzien van een vier cilinder FPT motor met een maximaal vermogen van 160 pk, traploos variabele versnellingsbak, een fronthef met aftakas en een RTK GPS systeem. Wij wensen Jos Klijs en zijn medewerkers veel werkplezier met deze nieuwe trekker.

27-02-2015: New Holland T5.115 ElectroCommand


Vandaag hebben we bij Sjef en Mieke Broeders deze New Holland T5.115 trekker afgeleverd. De trekker heeft een motorvermogen van 115 pk en is verder onder andere voorzien van een ElectroCommand versnellingsbak en een Zuidberg fronthefinrichting.Wij wensen de familie Broeders vele uren werkplezier met deze nieuwe aanwinst!

Trilo BL 400 bladblazer


Vandaag hebben we bij Gemeente Etten-Leur deze Trilo BL 400 bladblazer afgeleverd. Deze blazer wordt door de aftakas van de trekker aangedreven en heeft een centrifugaalwaaier met een diameter van 40cm. Verder is de machine uitgevoerd met een hydraulisch bediende uitblaasbocht die 180° draaibaar is.

Dibo IBH-M 220/16 stoomcleaner


Gisteren hebben we bij takelbedrijf van Eijck deze Dibo stoomcleaner afgeleverd. Omdat van Eijck naar volle tevredenheid op diverse locaties een Dibo machine in gebruik heeft, was ook voor de nieuwe locatie de keuze snel gemaakt. De afgeleverde machine levert een maximale druk van 220 bar en maximaal 16 liter water per minuut. De stoomcleaner is voorzien van een RVS automatische haspel met 15 meter slang.

Dibo Schrobmachine


Afgelopen week hebben we bij een klant in Rijen deze Dibo CT40-B50 schrobmachine afgeleverd. Deze machine beschikt over een accu pakket, waardoor zonder kabel gewerkt kan worden. De borstel heeft een werkbreedte van 50 cm, waardoor deze machine een capaciteit heeft van 1.750 m2 per uur!

New Holland T4.75N


Vandaag hebben we deze New Holland T4.75N afgeleverd bij boomkwekerij van den Berk in Den Dungen.Deze smalspoortrekker is voorzien van een "ShuttleCommand" transmissie met kruipversnellingen, cabine met verwarming en airco en een mechanische hefirichting met twee dubbelwerkende ventielen. Verder hebben wij deze trekker in onze werkplaats uitgerust met een Zuidberg fronthefirichting en een frontaftakas.Wij wensen de medewerkers van boomkwekerij van den Berk vele uren werkplezier met deze trekker toe!

Dibo ECN-M 220/16


Sinds een paar weken maakt een klant van ons in zijn varkensstallen gebruik van deze Dibo hogedrukspuit. Met een maximale druk van 220 bar en een opbrengst van 16 liter is dit een zeer geschikte machine voor dit profecionele gebruik.

Husqvarna R216TXs AWD


Afgelopen week hebben we deze Husqvarna R216TXs AWD afgeleverd. Door het vele maaiwerk, ook op het ruwere terrein heeft deze klant gekozen voor een vier wiel aangedreven frontmaaier met een werkbreedte van 112 cm. Verder is deze machine voorzien van een Kawasaki 2 cilinder benzine motor met een vermogen van 18 pk, stuurbekrachtiging en geluidgedempte motorkap.

Dibo 512E veegmachine


Vandaag hebben we bij een pluimveehouder deze Dibo veegmachine afgeleverd. Na een uitgebreide demonstratie bleek deze machine door zijn compacte afmeting, stofafzuiging en een aanpassing aan het filter het meest geschikt om de paden in de kippenstal mee schoon te houden.

Tuchel veegmachine en VTM puinbak


Afgelopen week hebben we deze Tuchel eco 150 veegmachine en VTM puinbak afgeleverd.Door middel van deze werktuigen aan de Weidemann shovel wordt het terrein onderhoud een stuk makkelijker

Dieseltanken


Vorige week zijn er bij een tweetal klanten nieuwe dieseltanken met de bijbehorende Kiwa certificaten geleverd. Het gaat bij beide klanten om een Tolsma dubbelwandige stalen dieseltank met een inhoud van 2.000 liter.Bij één van de klanten is de tank binnen geplaats met de ontluchting door de muur naar buiten toe. Bij de ander klant staat de tank buiten en is deze geleverd met een Piusi Cube weersbestendigen pomp met telwerk.Met deze aanschaf zijn deze twee klanten weer helemaal bij de tijd en voldoen ze met de nieuwe tank aan de vanaf januari 2015 geldende eisen voor dieselopslag.

Dibo IBH-M220/16


Deze Dibo stoomcleaner staat klaar om geleverd te worden aan een varkensbedrijf in Udenhoud.De IBH-M 220/16 levert warm water onder een maximale druk van 220 bar en maximaal 16 liter water per minuut. De druk, liters en temperatuur zijn allen traploos regelbaar bij deze machine.Op dit moment loopt de Dibo najaarsactie. Klik hierboven op de button om de folder met aantrekkelijke aanbiedingen te bekijken.

Loonbedrijf van Broekhoven, maïs hakselen in Molenschot.
 Husqvarna najaarsacties


Husqvarna heeft zoals eerdere jaren ook voor het najaar van 2014 weer een actiekrant met talloze aanbiedingen uitgebracht. Klik op de button hiernaast om de folder in pdf formaat te bekijken.

FM electrische voertuigen


Met enige trots mogen wij U meedelen dat wij het dealerschap van Frisian Motors elctrische accu aangedreven voertuigen hebben verkregen.Electrische voertuigen zijn inmiddels niet meer weg te denken, gezien het stijgend aantal gebruikers van accu aangedreven voertuigen kunnen we wel stellen dat hiervoor veel interesse is, vooral de lage energie en onderhoudskosten zijn een grote meerwaarde t.o.v. de verbrandingsmotor aangedreven voertuigen.

New Holland Boomer 35 en DelMorino cirkelmaaier


Vandaag hebben we deze New Holland Boomer 35 met fronthef en -aftakas afgeleverd. In de fronthef hangt een DelMorino cirkelmaaier met een werkbreedte van 1,80 mtr.Met zijn 35 pk sterke 4 cilinder dieselmotor is deze Boomer 35 een krachtige maar toch compacte trekker voor allerhande werkzaamheden. De trekker is voorzien van een cabine met ventilatie en verwarming.

De oplossing tegen Brandstof- en machine diefstal


Ketelaars Mechanisatie is dealer geworden van Cotraco beveiligingssystemen.Cotraco levert onderandere "goedkope" track and trace systemen die niet te omzeilen zijn zoals de conventionele gps systemen. Dit systeem, genaamd Eye, is een kleine box met een eigen voeding en kan overal in een voertuig verstopt worden, waardoor het door het dievengilde moeilijk te vinden is.Tevens heeft Cotraco een syteem ontwikkeld om brandstofdiefstal uit stationaire tanks te voorkomen. Hiervoor wordt er een bedieningskast op de tank gebouwd, die d.m.v. een persoonlijke badge geactiveerd kan worden.Voor meer informatie over bovenstaande systemen, klik op de afbeeldingen hiernaast, of neem contact met ons op.

Huur Houtkloofmachine


Ook voor het huren van deze houtkloofmachine kunt u bij Ketelaars Mechanisatie terecht. Het gaat om een compacte machine die werkt op 230V.Prijs: € 50,00 excl. btw per dag.Voor meer info, neem contact met ons op!

EuroPart pneumatische zaaimachine


Vandaag hebben we bij Loonbedrijf van Vugt in Woudrichem deze elektrisch aangedreven EuroPart pnematische zaaimachine afgeleverd. De machine heeft een voorraadtank van 400 liter. Verder is de machine voorzien van 8 uitlopen met ketsplaatjes waardoor er mooi egaal bijvoorbeeld gras en groenbemester te zaaien is, met een werkbreedte van 3 meter. Deze zaaimachine zal opgebouwd worden op een Alpego rotorkopeg

Voorladerbak


Deze voorladerbak van 1,3 mtr. breed ligt klaar om geleverd te worden bij fam. Klaassen. Door deze bak wordt het werk in en rond de paardenstallen weer een stukje lichter.

Dibo IBH-M 110/13


Vandaag hebben we bij een klant in Rijen deze Dibo warmwater reiniger geleverd. Deze machine werkt op 230V en haalt een maximale druk van 110 bar en geeft dan 13 liter per minuut.

Brandstoftank 2.600 liter


Afgelopen week hebben wij bij een klant in Rijen deze dubbelwandige stalen brandstoftank met een inhoud van 2.600 liter geleverd. Omdat deze tank binnen is geplaatst is de ontluchting door de muur naar buiten gebracht. Verder is de tank voorzien van een elektrische pomp met een opbrengst van +/- 70 liter per minuut, een telwerk en 5 meter afgifteslang met automatisch pistool.Bent u ook geïnteresseerd in de mogelijkheden van brandstofopslag op uw bedrijf en de benodigde certificering ervan, dan kunt u natuurlijk vrijblijvend contact met ons opnemen.

Peruzzo Scorpion 1600


Vandaag hebben we deze Peruzzo Scorpion 1600 klepelmaaier afgeleverd. Deze hydraulisch aangedreven machine is uitermate geschikt voor gebruik aan bijvoorbeeld een minishovel. Door middel van de gemonteerde Y klepels krijg je een mooi maaibeeld en een goede versnippering van het gras.

Dibo WeedKiller


Vanaf volgend jaar is het niet meer toegestaan om onkruidbestrijding uit te voeren d.m.v. chemische bestrijdingsmiddelen. Een alternatief voor effectieve bestrijding op bijvoorbeeld bestrating is de Dibo WeedKiller.Door onkruid te beproeien met water van 99 °C, wordt onkruid direct gedood. Tevens is deze machine te gebuiken als "normale" hogedrukspuit met een maximale capaciteit van 25 liter per minuut en een maximale druk van 250 bar.Bent u geïnteresseerd in deze machine en de mogelijkheden voor koop of huur, neem dan vrijblijvend contact met ons op!Voor meer informatie en gegevens kunt u de afbeeldingen hierboven aanklikken.

AT SurfaceMaster


Vandaag hebben we bij gemeente Tilburg deze SurfaceMaster van AT Machines afgeleverd.De SurfaceMaster is een oppervlaktereiniger voor kunstgras sportvelden. De machine bestaat onder andere uit een roterende borstel en een schudzeef die beide aan worden gedreven door de loopwielen voor aan de machine. Het rubber infill valt door de zeef terug in de mat en het vuil komt via de zeef achter in de opvangbak.Deze machine is voorzien van 2 zeven met verschillende maten mazen. Door de mogelijkheid van het wisselen van deze zeven, kunnen sportvelden met verschillende soorten rubber infill gereinigd worden.Wij wensen de medewerkers van gemeente Tilburg veel werkplezier met deze machine!

Husqvarna Automower


We hebben deze week weer een Husqvarna Automower geinstalleerd bij een klant. Het gaat hier om een Automower 330X die een gazon kan bijhouden met een oppervlakte van +/- 3.200 m2. Door middel van een robotmaaier van Husqvarna heeft de eigenaar geen werk meer aan het maaien van zijn gazon. Deze machines werken volautomatisch en gaan zelf naar hun basisstation om op te laden.Voordelen van een Automower t.o.v. een zitmaaier zijn: lagere aanschafprijs, lagere gebruiks- en onderhoudskosten en doet zelf zijn werk.Bent u geïnteresseerd in een robotmaaier van Husqvarna en wilt u meer informatie, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Promotiefilm Fantastic Farmer Days


Veenhuis VR6 mestmixer


Vandaag hebben wij deze Veenhuis VR6 mestmixer geleverd aan melkveehouderij Vincenten. Deze mixer met een lengte van 5 mtr. en een raam van 70 x 70 cm komt vast in de put te zitten

IBC voor W. Ketelaars bestratingen en groenvoorziening


Deze IBC met een inhoud van 995 liter staat klaar om geleverd te worden aan W. Ketelaars in Moergestel. Met deze mobiele brandstoftank is het toegestaan om volgens de regels, bijvoorbeeld diesel op een aanhanger te transporteren. Door middel van een 12 volt pomp is het makkelijk om vanuit deze tank, de verschillende machines af te tanken.

Fantastic Farmer Days


In de maanden mei en juni trekt een demokaravaan van New Holland door de benelux. Op 10 locaties worden lezigen en demonstraties gegeven door New Holland en diverse andere toonaangevende organisaties binnen de landbouw.Klik voor meer informatie op de afbeeldingen hiernaast en lees hoe u zich aan kunt melden.

Monosem maïszaaimachine en MBT fronttank


Een paar weken geleden hebben wij bij van Broekhoven in Tilburg deze Monosem NGplus 8 rijige maïszaaimachine afgeleverd. Men zaait met deze machine in combinatie met een MBT fronttank van 1.200 liter met vloeibare kunstmest.In combinatie met het Trimble GPS systeem is de machine in staat om iedere sectie automatisch af te sluiten bij bijvoorbeeld overlap.Wij wensen Loonbedrijf van Broekhoven veel werkplezier met deze nieuwe combinatie.

New Holland T3040


Een paar weken geleden hebben wij deze New Holland T3040 geleverd. Na jarenlang tevreden hebben gewerkt met de voorganger van dit model, was de keuze door deze klant snel gemaakt.De T3040 Upgrade is een trekker met 54pk motorvermogen en een 16 x 16 handgeschakelde transmissie met kruip.De trekker onderscheidt zich door zijn grote vermogen, maar toch zeer compacte afmetingen.

Kemp Schuif


Vandaag hebben we aan Wilbert Ketelaars deze Kemp schuif geleverd. In combinatie met zijn Terex shovel en de hydraulische verstelling van de schuif is het een handige hulp voor bijvoorbeeld het bloot maken van de kuil.

Husqvarna WK Actie


DOE MEE EN MAAK KANS OP EEN HUSQVARNA AUTOMOWER!Vanaf maandag 7 april start Husqvarna met een spectaculaire online actie gericht op het komende Wereldkampioenschap Voetbal deze zomer in Brazilië!Iedereen die de website husqvarna.com/nl bezoekt kan deelnemen aan het WK spel en kans maken op één van de 11 Husqvarna Automowers! Om hier kans op te maken zal er wel eerst gewonnen moeten worden. Zorg dat je in een korte tijd drie goals scoort! Gebruik de pijltjes toetsen om de Automower over het veld te laten bewegen.Kun jij de verdediging van de tegenstander omzeilen en zo'n hoog mogelijke score halen? De bal kan alle kanten op schieten, dus wees alert!Scoor ook en speel mee!http://husqvarna.wineenrobotmaaier.nl/">Klik hier om het spel te spelen 

Husqvarna Voojaarsbrochure 2014


De nieuwe Husqvarna voorjaarsbrochure is uit. klik snel op de button hiernaast om de interessante aanbiedingen te bekijken!

Husqvarna Automower 308


Gisteren hebben we bij een klant in Tilburg deze Husqvarna Automower 308 geïnstalleerd. Deze robotmaaier kan 800m2 gazon netjes kort houden, zonder dat de eigenaar hier zelf iets aan hoeft te doen.Ketelaars Mechanisatie levert verschillende modellen robotmaaiers van Husqvarna voor verschillende formaten gazons.

Ketelaars Mechanisatie op Facebook


Sinds kort heeft Ketelaars Mechanisatie een eigen Facebook pagina. Hierop worden regelmatig nieuwsberichten en andere actualiteiten geplaatst. Kijk dus ook regelmatig op onze Facbook pagina om op de hoogte te blijven!

Dibo voorjaarsactie


De nieuwe Dibo actiekrant is uit. Klik op de button hiernaast om de actiekrant met de scherpe aanbiedingen te bekijken!

Nieuwsbrief Brandstofopslag


Vanaf 1 januari 2015 gelden er nieuwe regels m.b.t. het hebben van een brandstof opslagtank. Iedereen die een dergelijke tank heeft, is vanaf dat moment verplicht om ook een KIWA certificaat te hebben.Voor meer informatie in de complete nieuwsbrief, klikt u op de afbeelding hiernaast. Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met ons, zodat wij u kunnen informeren en vrijblijvend een passende offerte kunnen aanbieden.

Zocon Weidesleep


Afgelopen week hebben we aan Melkveehouderij Wijckevoort BV deze Zocon weidesleep met een werkbreedte van 8 m. geleverd. Deze weidesleep onderscheid zich ten opzichte van de concurrentie door een super degelijke bouw, 2 dubbelwerkende cilinders, transportvergrendeling, glijvoeten en een goede aanschafprijs.

Husqvarna tuinmachines


Afgelopen week hebben we diverse Husqvarna machines afgeleverd voor het nieuwe maaiseizoen. Het gaat hier om een Husqvarna R215TX frontmaaier met een maaibreedte van 104 cm en 15 pk 2 cilinder motor.Een nieuw type loopmaaier is de LC353V. Deze maaier beschikt over een ergonomische duwboom, traploos variabele rijaandrijving en een maaibreedte van 53 cm.Bij een Manege hebben we een Husqvarna 535RX bosmaaier verkocht. Deze machine heeft zich de laatste jaren bewezen als krachtige en betrouwbare allrouder. Deze machine wordt compleet geleverd met comfortabel draagtuig, mes en draadkop

Trilo SU40 zuigunit


Vanaf heden hebben wij de beschikking over een Trilo SU40 zuigunit om bij geinteresseerde te demonstreren. Het gaat hier om een machine met een diameter van de turbine van 40 cm. Verder wordt de machine aangedreven door een 11 pk honda motor en is opgebouwd op een aanhanger voor achter de auto.Vandaag hebben wij een losse SU40 zuigunit geleverd aan van Kaathoven B.V. in Sint-Oedenrode. Na een korte demonstratie hebben zij kunnen zien dat er met deze machine ook goed piepschuim is op te zuigen, te verkleinen en in een container te blazen. Ideaal dus voor in de sloopbranche.Monosem zaaimachine


Deze Monosem Meca V4 zaaimachine staat klaar om afgeleverd te worden aan Loonbedrijf van Eijck in Alphen. Het gaat hier om een 12 rijige mechanische precisiezaaimachine voor bietenzaad. De machine is voor transport hydraulisch opklapbaar.

Billy Goat QV550HSP


Vandaag hebben we bij stal van der Weide deze Billy Goat blad- en vuilzuiger geleverd. Deze machine onderscheid zich doordat hij stil is en toch een grote zuigcapaciteit heeft. De machine wordt aangedreven door een 5,5 pk honda motor en beschikt over een traploos hydrostatische aandrijving.Bema Agrar veegmachine


Afgelopen week hebben we aan Stal van der Weide deze Bema Agrar veegmachine afgeleverd. Deze veegmachine voor aan de trekker heeft een werkbreedte van 230 cm en beschikt over een opvangbak. Een mooie machine om de verharding rond de manege mee schoon te houden.

Subsidie voor mestbewerkingsinstallaties


Het ministerie van Economische Zaken geeft in 2014 subsidie voor investeringen in mestbewerkingsingstallaties, in totaal is er €5 miljoen beschikbaar gesteld. De openstelling van deze subsidie is van 1 t/m 31 maart 2014 en de exacte voorwaarden voor deze subsidie kun je vinden in de staatcourant van 13 december j.l. (klik op button hiernaast voor het gehele artikel )De belangrijkste voorwaarden voor de subsidie:

- Minimale investering van €20.000

- 60% van de stikstof op het bedrijf moet op eigen grond worden uitgereden.

Maximaal subsidieerbaar is 25% van de in aanmerking komende kosten met een plafond van €50.000.


 Bent u geinteresseerd en wilt u meer weten wat betreft de mogelijkheden van mest bewerken op uw bedrijf, met bijvoorbeeld een Veenhuis Mestscheider installatie? Bij ons bent u aan het goede adres! Wij geven u graag vrijblijvende informatie over de mogelijkheden.

New Holland T4 serie tractoren


New Holland T5 serie tractoren


Dibo en Bosch machines


Aan Murprotec in Waalwijk hebben we twee Dibo stofzuigers en een Bosch boorhamer geleverd. Het gaat om een Dibo P13D stofzuiger en een Dibo P30WDS water/stofzuiger met schakelautomaat voor bijvoorbeeld een schuurmachine. Tevens heb je met de P30WDS de mogelijkheid om niet alleen te zuigen, maar ook te blazen.

Husqvarna K760


Bij gebr. van Broekhoven hebben wij deze Husqvarba K760 motorslijper geleverd. Deze slijper met diamantblad van 35 cm doorsnede wordt gebruikt voor het zagen van diverse steensoorten. Omdat de K760 die van Broekhoven een half jaar geleden aanschafte zo goed bevalt, was de keuze nu niet moeilijk.

Agromet Balenklem


Bij Stal van der Weide / Manege Zandeind hebben we deze Agromet balenklem geleverd. Deze klem is zowel geschikt voor vierkante als ronde balen. Door de zogenaamde "Euro snelwissel" past dit werktuig zonder problemen aan de voorlader van de trekker.

Dibo PW-H40 Stoomcleaner


Bij van Eijck takel en berging in Raamsdonksveer hebben wij deze Dibo PW-H40 180/13 stoomcleaner geleverd. Deze machine levert een druk die instelbaar is tussen 30 en 180 bar bij een ingestelde watertemperatuur.

Husqvarna tuinmachines


Om ook de tuin dit najaar goed te onderhouden hebben wij de laatste weken aan diverse klanten verschillende Husqvarna tuinmachines verkocht. We hebben bijvoorbeeld vorige week nog een CTH 164T zitmaaier met opvang geleverd. De klant gaat deze machine niet alleen gebruiken voor het maaien van zijn gras, maar ook voor het opruimen van de vele bladeren die rond deze tijd in zijn tuin vallen.Natuurlijk zijn ook de Husqvarna kettingzagen en bladblazers goede voorbeelden van machines voor het vergemakkelijken van het onderhoud van uw tuin in het najaar. Wanneer u interesse heeft in een van de Husqvarna tuinmachines, bent u bij Ketelaars Mechanisatie van harte welkom voor een goed advies en een scherpe prijs!

Dubbelwandige Brandstoftank


Afgelopen week is bij een klant van ons in de gemeente Oosterhout deze brandstoftank geplaats. De nieuwe dieseltank met een inhoud van 5000 liter beschikt over een Kiwa tank- en installatie/plaatsingscertificaat. Verder is de tank voorzien van een "Panther 72" pompset met telwerk.

Flingk instrooibak


Vandaag hebben we bij een klant van ons deze Flingk instrooibak afgeleverd. Deze melkveehouder zal deze bak aan zijn shovel hangen en zo de dikke fractie van zijn mest in de boxen strooien.

Ahlmann en Storti


afgelopen week hebben we bij een melkveehouder deze Ahlmann AZ85t afgeleverd. De machine is voorzien van een graafarm, palletlepels en een Hekamp pelikaanbak. Verder heeft deze klant ook een Storti Dunker voermengwagen van 18 m3 en een Peecon weidesleep met een werkbreedte van 6 meter in gebuik genomen.

Adler veegmachine en Stallkamp mestpomp


Vandaag hebben we deze Adler veegmachine en Stallkamp mestpomp afgeleverd. De veegmachine heeft een werkbreedte van 240 cm en een borsteldiameter van 600 mm. Dit merk onderscheid zich onder andere door de degelijke bouw en de eenvoudige borstelverstelling.De Stallkamp mestpomp is een verdringerpomp en heeft een capaciteit van ruim 240 m3 per uur. Verder is deze pomp voorzien van een driepuntsbok en een stenenvanger.

SurfaceMaster voor gemeente Etten-Leur


Vandaag hebben we bij gemeente Etten-Leur deze SurfaceMaster van AT-machines afgegeleverd.Deze machine zal op de kunstgras sportvelden van de gemeente gebruikt gaan worden om de oppervlakte van de mat te reinigen, zodat bijvoorbeeld vuil, blad en eikels niet meer met een bladblazer weg geblazen hoeven worden.Wij wensen de medewerkers van gemeente Etten-Leur veel werkplezier met hun nieuwe machine

EZ-Guide 250


Afgelopen week hebben wij aan C. Jansen, C. Stuijk en T. Stuijk een New Holland EZ-Guide 250 systeem geleverd. Dit is een GPS systeem dat uitgebreid met een AG15 antenne een nauwkeurigheid heeft van 0-20 cm. Hiermee is dit systeem uitermate geschikt voor bijvoorbeeld de gewasbeschermings- en bemestingswerkzaamheden op het maïs- en grasland.

Tuchel veegmachine


Vandaag hebben wij bij dhr. van Beek deze Tuchel veegmachine geleverd. Het gaat hier om een Tuchel Eco 1800, met een werkbreedte van 1,8 mtr. Verder is de machine voorzien van een opvangbak en een groot 3e loopwiel voor de opvangbak.

New Holland FR9060


Afgelopen week hebben wij bij Loonbedrijf Hultermans in Dongen deze New Holland FR 9060 veldhakselaar afgeleverd. Deze machine heeft een motorvermogen van een kleine 600 pk! Samen met een grote messentrommel met een diameter van 71 cm en een breedte van 90 cm heeft deze machine een grote capaciteit in zowel het gras als de maïs.Wij wensen de gebroeders Hultermans vele jaren werkplezier met hun nieuwe hakselaar!

McCulloch tuintractor met CourtMaster


Vandaag hebben wij voor gemeente Waalwijk bij BS de Kickers in Waalwijk deze McCulloch tuintractor en CourtMaster van AT-machines geleverd. De CourtMaster is een machine voor het onderhoud van kunstgras, uit het assortiment van AT-machines. Deze machine wordt normaal gesproken gebruikt voor de kunstgras tennisbanen, maar doet het ook uitstekend op het gravel van het honkbalveld in Waalwijk. de CourtMaster heeft een werkbreedte van 120 cm en wordt voortgetrokken door de McCulloch tuintractor.Wij wensen honkbalvereniging BS de Kickers en gemeente Waalwijk veel werkplezier met deze combinatie.

Peruzzo Weiland Cleaner voor Manege Thielen


Dit voorjaar heeft Johan Thielen een Peruzzo klepelmaaier in gebruik genomen. Wij hebben deze samen met hem aangepast, zodat hij met deze machine alle mest en lang gras uit zij wei kan halen.De machine heeft een werkbreedte van 2 meter en een opvangbak van 2 m3. We hebben de 3 puntsbok verder naar voren geplaatst, waardoor er ruimte is gekomen om een 65 tal tanden voor de machine te plaatsen. deze tanden krabben de vastgekoekte mest los. Verder hebben we de uitstroom openingen boven op de machine aangepast, waardoor de luchtdoorstroming nog beter is.Wij wensen Johan veel uren werkplezier en -gemak toe met zijn Peruzzo Weiland Cleaner. 

75 jarig jubileum Veenhuis


Veenhuis bestaat 75 jaar. Ter ere van dit heugelijke feit, houd men drie dagen in  september een jubileumshow.Klik op de afbeelding hiernaast voor de uitnodiging met meer informatie.

Trilo SG1100 zuigwagen


Een aantal dagen geleden hebben wij bij gemeente Tilburg een nieuwe Trilo zuigwagen afgeleverd. Het gaat hier om een SG1100 met een laadvermogen van 11 m3. De machine van gemeente Tilburg is voorzien van vier wielen op één rij, waardoor de bodemdruk erg laag is en insporing daardoor tot het minimum blijft beperkt. Verder is de machine compleet uitgevoerd met onder andere een pendelautomaat voor de zuigslang en elektrische bediening d.m.v. een joystick.

Toro Z-Master


Vorige week hebben we bij een klant in de gemeente deze Toro Z453 Z-Master afgeleverd. Deze zero turn maaier onderscheid zich door zijn super hoge wendbaarheid en grote capaciteit. De maaier is voorzien van een 132 cm mulchdek en wij hebben de machine voorzien van een trekhaak voor diverse werktuigen.

Anssems KSX 2500


Op dit moment staat er bij ons een Anssems KSX 2500 aanhanger klaar om afgeleverd te worden aan Peter de Jong. Deze elektrisch bediende kipperaanhanger is voorzien van een voorrek, reservewielhouder met reservewiel en een stalen bodem. Het gaat hier om een nieuw type van Anssems met een laadvermogen van 1.755 kg! Wij wensen Peter veel werkplezier met zijn nieuwe aanhanger.

2x T5060 voor van Esch groenvoorziening


Vandaag hebben we bij van Esch Groenvoorzieningen uit Berkel-Enschot twee New Holland T5060 trekkers afgeleverd. Het gaat hier om betrouwbare werkpaarden, waarmee van Esch weer jaren lang met plezier mee vooruit kan.

CourtMaster voor Sportbedrijf Oisterwijk


Vandaag hebben we bij Sportbedrijf Oisterwijk een CourtMaster van AT Machines geleverd. Na een demonstratie van deze machine op een zand ingestrooid kunstgras hockeyveld, bleek de werking van deze machine toch wel vele malen beter dan hun huidige driehoekborstel.Met deze machine zal het wekelijks onderhoud op de kunstgrasvelden binnen de gemeente worden gedaan. Met deze machine worden de (hockey)velden los en open gehouden, zodat mos, algen enz. geen kans krijgen.Voor meer informatie over deze machine of andere machines t.b.v. het onderhoud van kunstgras sportvelden kunt u contact met ons opnemen.

Hekamp Kuilbak


Vandaag hebben we aan Piet van Beek in Rijen deze Hekamp Kuilbak geleverd.We wensen Piet hiermee weer vele jaren voerplezier!

New Holland T4050 Deluxe


Net als eerder dit jaar hebben we vandaag bij Cultuurtechnisch bedrijf van Wijlen in Sprang-Capelle wederom een New Holland T4050 Deluxe afgeleverd. Deze trekker is ook weer gespoten in de bedrijfskleuren van van Wijlen en hebben wij voorzien van een Zuidberg fronthefinrichting met elektrische bediening.

 

Boxer klepelmaaier


Vandaag hebben we deze Boxer EF175 klepelmaaier afgeleverd bij een tuinder in Prinsenbeek. Deze klepelmaaier met een werkbreedte van 175cm beschikt over een looprol, glijsloffen en Y-klepels voor een mooi maairesultaat.

Veenhuis mestscheider installatie


Afgelopen week hebben we bij een melkveehouderij in Molenschot een mestscheider installatie van Veenhuis geleverd en in bedrijf gesteld.De installatie bestaat uit een elektrische dompelmixer, een dompelpomp en een Veenhuis VSP600HD schroefvijzelpers. Met deze installatie wordt de dikke fractie uit de mest gehaald, om deze te kunnen gebruiken als boxenstrooisel. De dunne fractie die overblijft gaat naar een andere put. De VSP600HD is een hogedruk pers, waardoor de dikke fractie op ongeveer een drogestofpercentage van 35% komt.Wilt u ook meer weten wat betreft de mogelijkheden van mestscheiden op uw bedrijf, neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Demonstratie kunstgrasreinigingsmachines


Kunstgrasreinigingsmachines demonstratie bij Sportpark in Rijen.                    In samenwerking met AT machinebouw en Voets New Holland compact trekker importeur hebben wij de afgelopen week voor alle kunstgras onderhoudsmensen uit de regio een demonstratie gehouden over het onderhoud van kunstgrassportvelden.

New Holland T4050 Deluxe


Vandaag hebben we bij Cultuurtechnisch bedrijf van Wijlen in Sprang-Capelle deze New Holland T4050 Deluxe afgeleverd. Deze trekker is gespoten in de bedrijfskleuren van van Wijlen en hebben wij voorzien van een Zuidberg fronthefinrichting met elektrische bediening.Wij wensen de medewerkers van van Wijlen vele uren werkplezier met deze nieuwe trekker!

Kubota KX019-4


Geleverd aan W. Ketelaars Betratingen en Groenvoorzieningen, Kubota minigraver KX019-4 met hydraulische kantelbak en div andere bakken.

Trekkertest


De Landwirtschaftskammer Niedersachsen test 7 trekkers in de vermogensklasse van 220 tot 250 Pk. in de  bijlage  een overzicht van de testmetingen. Zie bij het brandstofverbruik de opvallend lage cijfers van New Holland. Wat opvalt is dat Fendt die altijd pretendeert het laagste brandstofverbruik te hebben hier niet aan kan tippen met een verschil op brandstofkosten op een traject van 100 km van € 6,60, ook het giga verschil met John Deere van € 13,30 is extreem. In de berekening is uiteraard rekening gehouden met het AdBlue verbruik.

New Holland TD5.105


Vanaf heden is bij Ketelaars Mechanisatie de nieuwe New Holland TD5 te bekijken. Dit nieuwe model heeft een handgeschakelde vernellingsbak met een "Powershuttle" elektro/hydraulische omkeerhendel onder het stuur.Op dit moment hebben wij een actie met twee typen trekkers van het nieuwe model, de TD5.95 en de TD5.105 (95 pk en 105 pk). De TD5.95 actie-uitvoering is leverbaar voor een scherpe netto prijs vanaf €34.250,- ex btw en de TD5.105 actie-uitvoering vanaf een netto prijs van €37.000,- ex btw.Heeft u interesse en/of wilt u meer weten over de betreffende trekkers, dan kunt u altijd contact met ons opnemen voor vrijblijvende informatie.

Golfbaan Princenbosch Molenschot


Vandaag hebben we bij Golfbaan Princenbosch in Molenschot een Tuchel Eco veegmachine en een puinbak afgeleverd.De veegmachine heeft een werkbreedte van 1,5 mtr en is handmatig schuin te stellen. Tevens beschikt de machine over een parallelmechanisme en snelwissel aansluiting voor de kniklader.

Veenhuis mestscheider installatie


Sinds ongeveer driekwart jaar is Veenhuis Machines uit Raalte fabrikant/leverancier van complete mestscheider installaties, of delen hiervan.Veenhuis Machines is al 75 jaar specialist op het gebied van mesttransport en mestaanwending. Vorig jaar hebben zij hun assortiment uitgebreid met een complete range mestscheiders en toebehoren en daarnaast machines voor de hygiënisatie van mest voor gebruik als boxenstrooisel of voor export. Tevens bied Veenhuis sinds vorig jaar op zijn hele leveringsprogramma 5 jaar garantie!Als eerste Veenhuis dealer in Nederland heeft Ketelaars Mechanisatie een complete mestscheider installatie bij een melkveehouder verkocht. Deze vaste installatie bevat een Veenhuis  "HD" mestscheider die zorgt voor een extra hoog drogestof percentage, een dompelpomp en een elektrisch aangedreven dompelmixer voor in de put.Wij houden u op de hoogte van de realisatie van de eerst mestscheider installatie in vaste opstelling. Heeft u zelf interesse en wilt u meer weten over de mogelijkheden die Veenhuis u bied op het gebied van mest "bewerken" dan kunt u altijd bij ons terecht voor meer informatie.

New Holland T4030N en Orsi hefmast


Vandaag hebben we bij fam. de Jongh in Prinsenbeek deze New Holland T4030N afgeleverd. De compacte afmetingen en de grote wendbaarheid d.m.v. de Supersteer vooras hebben voor Carlo de doorslag gegeven.Omdat ook de huidige hefmast versleten was hebben wij samen met de trekker een nieuwe geleverd. De Orsi hefmast is voorzien van een hydraulische topstang, een kistenklem en sideshift. Kortom, een combinatie waar weer jarenlang met plezier mee gewerkt kan worden.

Rubberschuif


Vandaag hebben we bij de fam. Willemse in Hilvarenbeek deze rubberschuif afgeleverd. De schuif heeft een breedte van 2,7 mtr. en is mechanisch schuin te stellen.

Veenhuis Rotomax mesthaspel


Afgelopen weekend hebben we bij de Regt BV in Etten-Leur deze Veenhuis Rotomax mesthaspel afgeleverd.Op de haspel ligt ruim 500 mtr. slang, waardoor de mest naar de 12 mtr. brede bemester wordt gepompt.  Voor het verpompen van de mest, wordt gebruik gemaakt van de Quanta pompunit.Dit principe van bemesten heeft vele voordelen t.o.v. een sleepslangsysteem. Er wordt namelijk niet aan de slang getrokken waardoor er minder trekkracht nodig is. Hierdoor is er minder bodemverdichting. De slang wordt af- en opgerold en via de arm op de gewenste plaats weggelegd en ook weer opgepakt. Hierdoor is ook gewasschade tot het minimum beperkt. Insporing van de combinatie wordt voorkomen doordat de machine van een schuifas is voorzien, waardoor de banden van de haspel buiten die van de trekker lopen. Door het bandendrukwissel systeem kan de bandenspanning afgelaten worden tot 0,8 bar.

Dibo IBH-M 220/22 stoomcleaner


Vandaag hebben we aan W. Ketelaars bestratingen en groenvoorzieningen een nieuwe Dibo stoomcleaner geleverd. Deze machine met een maximale druk van 220 bar en een wateropbrengst van 22 liter/min, beschikt over een "Green Boiler" voor een rendement groter dan 92% en dus minder brandstofverbruik.

Wifo mestvork voor Jan Rutten


Vandaag hebben we deze mestvork afgeleverd bij Jan Rutten. Met een breedte van 2,6 mtr, komt deze vork mooi buiten de trekker uit.

Mechanisatieshow 14 en 15 december


14 en 15 december as. geven wij een grootse mechanisatieshow.Iedereen is op deze dagen welkom van 10.00 tot 22.00 uur. Zo kunt u op uw gemak ons gehele productprogramma bekijken.

Actie: New Holland TD5


Vanaf heden, kunnen wij u de nieuwe New Holland TD5 tegen zeer scherpe prijzen aanbieden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden!

Dieseltank 4000 liter


Afgelopen week hebben wij bij een klant van ons deze nieuwe dieseltank geleverd. De tank is voorzien van alle benodigde certificaten en een telwerk.

Lumag Trilstamper


Lumag LVS80-4R Trilstamper voor W. Ketelaars bestratingen en groenvoorziening in Moergestel.

New Holland TS90 Turbo


Vandaag hebben we bij fam. Leenaars in Rijen deze New Holland TS90 met Quicke voorlader en pelikaanbak afgeleverd.Cees zal deze trekker, naast zijn huidige trekker gaan gebruiken voor diverse werkzaamheden op en om de boerderij. Wij wensen Cees veel succes en plezier met zijn trekker.

Peruzzo Fox 1400 klepelmaaier


Afgelopen week hebben wij bij Voskens Golf in Tilburg deze Peruzzo Fox 1400 klepelmaaier afgelverd. Deze machine is uitgerust met 88 Y-klepels voor een uitstekend maairesultaat, ook in wat langer gras. Met een werkbreedte van 1,4 mtr. is dit een mooie maat voor achter een lichte compact trekker.

New Holland FR9050


Vandaag hebben we bij Loonbedrijf Beenakkers in Oosteind deze FR9050 veldhakselaar afgeleverd. Na de goede ervaringen van de twee jaar geleden geleverde machines, was de keuze nu weer snel gemaakt.

Stoll voorlader


Vandaag hebben we bij een goede klant van ons deze Stoll voorlader afgeleverd.Het gaat hier om een voorlader uit de compact lijn van deze fabrikant. Deze FC350P beschikt over mechanische parallelgeleiding en een mechanische snelwissel zodat snel en gemakkelijk van werktuigen gewisseld kan worden. Samen met deze voorlader hebben wij een grondbak en palletvork geleverd

Alpego Trilat TL31


We hebben bij gemeente Gilze-Rijen deze Alpego klepelmaaier geleverd. De maaier heeft een werkbreedte van 1,8 mtr. en is zeer geschikt voor vele uiteenlopende maaiwerkzaamheden in de gemeente. De keuze is op deze maaier gevallen, vanwege zijn degelijkheid en zijn maaibeeld.

New Holland T7.220


Afgelopen week hebben we bij Gebr. van Broekhoven in Tilburg deze New Holland T7.220 afgeleverd. Net als vorig jaar is dit een T7 met "AutoCommand" variabele transmissie. Deze trekker heeft een maximaal motorvermogen van 220 pk en beschikt over AdBlue toevoeging. Kortom, een sterke en zuinige trekker.

New Holland TL100A en Storti Dunker T2-210


Vandaag heeft Corné Jansen zijn nieuwe Storti voerwagen in gebruik genomen. Deze wagen is exact het zelfde als die we vorige week bij Corné Stuijk hebben geleverd. Dus met twee verticale vijzels, een inhoud van 21 m3, elektrische bediening en weeginrichtingOmdat deze wagen een flink stuk groter is dan zijn vorige heeft Corné besloten om meteen een bijpassende trekker aan te schaffen. Het gaat hier om een gebruikte New Holland TL100A. Deze trekker heeft een vermogen van 100 pk en zal deze mengwagen dus goed aan kunnen. De trekker beschikt over een powershuttle versnellingsbak met Hi-Lo schakeling. We hebben de trekker geleverd op een spoorbreedte van 1,5 mtr. zodat Corné met deze trekker ook weer zijn maïs kan spuiten.Wij wensen Corné heel veel werkplezier en succes met deze combinatie.

Storti Dunker T2-210


Vandaag heeft Corné Stuijk zijn nieuwe voerwagen in gebruik genomen. Het gaat hier om een wagen van 21 m3, met twee verticale vijzels en een losband voor. Verder is de wagen voorzien van een weeginrichting, hydraulische steunpoot en elektrische bediening. Kortom, een degelijke wagen waar men jaren met plezier mee kan voeren.

Trilo SG1170


Vandaag hebben we bij Gemeente Gilze-Rijen deze Trilo zuigwagen in bedrijf gesteld. Het gaat hier om een machine met een zuigmond met borstel en een zuigslang met pendelautomaat.Met deze machine is men in staat in het najaar zelf te zorgen voor het ruimen van gevallen bladeren. Ook het ruimen van klein zwerfvuil en gemaaid gras behoort tot de mogelijkheden. Kortom een breed inzetbare capaciteits machine, voor vele jaren werkplezier

New Holland Boomer 2035


Vandaag hebben we bij Diamant Groep Groen Xtra deze New Holland Boomer 2035 compact trekker afgeleverd. Deze veelzijdige trekker is voorzien van een hydrostatische transmissie en een Zuidberg fronthefinricht met aftakas.Verder is samen met deze trekker ook een Trilo BL400 bladblazer en een Saphir hydraulische transportbak geleverd. Wij wensen de medewerkers van Diamant in Tilburg vele uren werkplezier met deze machines.

Monosem NC maïszaaimachine


Sinds een paar dagen zaaien Jos Klijs en Nathan van Beek met een nieuwe Monosem maïszaaimachine. Het betreft hier een pneumatische precisie zaaimachine in een uitvoering van 6 rijen.

Veenhuis Ecoject


Vandaag hebben we aan Rob Stevens deze Veenhuis Ecoject zodebemester overhandigd. Deze machine heeft een werkbreedte van 6 meter en kenmerkt zich door een grote, hoog geplaatste snijverdeler. Samen met 32 schijfkouters, bevestigd aan zware bladveren,  levert deze machine uitstekend werk op het weiland, maar ook als bouwlandbemester.

New Holland T5050


Vandaag heeft de familie van Roessel in Tilburg deze nieuwe T5050 in gebruik genomen. Het hoge vermogen in een compacte trekker is ideaal voor het voeren van de geiten en sprak hen daarom erg aan.Wij wensen de familie van Roessel vele jaren werkplezier met hun nieuwe trekker.

Gebr. van Broekhoven Kuhn 15 mtr hark


Gebr. van Broekhoven hebben de hark capaciteit fors opgevoerd met een Kuhn 15031   4 rotor hark. De capaciteitshark zal hun bestaande dubbele harken voor een deel ontlasten, hierdoor zal er ruimschoots voldoende capaciteit zijn om de hakselaars voor te blijven.

New Holland T5050


Stoeterij Valkenberg in Etten-Leur heeft sinds vandaag een nieuwe New Holland T5050 met New Holland TL740 voorlader in gebruik genomen. Met deze combinatie, pelikaanbak en Pronar balenklem beschikt de stoeterij over een mooie complete machine voor allerhande werkzaamheden. Wij wensen familie Geerts veel plezier en succes met de nieuwe trekker.

New Holland T4050 Deluxe


Vandaag hebben we bij van Esch groenvoorzieningen in Berkel-Enschot deze nieuwe trekker afgeleverd. Deze compacte krachtpatser gaat ingezet worden voor vele uiteenlopende werkzaamheden. Wij wensen van Esch BV vele uren werkplezier met hun nieuwe aanwinst.

Veenhuis Bemestingtank


Vandaag heeft Loonbedrijf Monden uit Etten-Leur deze VMR tank in gebruik genomen. het gaat hier om een enkelas tank, die door middel van het verstellen van de dissel, in hondegang met de trekker kan lopen. Verder is de machine voorzien van een zuigarm en een Euroject 3000 zodenbemester met een werkbreedte van 7,6 m.

Sulky zout- en kunstmeststrooiers


Op dit moment hebben wij een tweetal Sulky strooiers staan. Het gaat hierbij om een RS 1000 zoutstrooier met een inhoud van 1000 l. Deze zoutstrooier heeft een instelbare strooibreedte van 1-10 m, kluitenzeef, agitator en hydraulische bediening van de schuiven. Deze zoutstrooier is leverbaar vanaf €3.875,00 excl. BTW.Ook hebben we een Sulky DPX 18 kunstmeststrooier in de showroom. Dit betreft een 2 schijfs strooier met RVS schijven en schoepen. Verder is de strooier voorzien van een kluitenzeef, kantstrooi-inrichting en hydraulische bediening. De strooibreede is traploos instelbaar van 9-18 m. Deze strooier heeft een inhoud van 800 l. maar is ook te leveren met inhouden van 1200 l. en 1500 l. Deze kunstmeststrooier is leverbaar vanaf €3.550,00 excl. BTW. 

Afschrijving op tractoren


In het overzicht vindt U een lijst met verschillende merken en typen tractoren, opvallend is dat New Holland een van de laagste is qua afschrijvingskosten. Verder valt op dat het duurste merk in tegenstelling tot wat vaak blindelings wordt aangenomen in euro's het grootste bedrag moet worden afgeschreven.klik op de tabel 

Lewis 38 QH voorlader


Sinds vandaag beschikt gemeente Etten-Leur over een Lewis voorlader met een bak van 1,5 mtr. We hebben deze voorlader opgebouwd op de recent aangeschafte New Holland Boomer 3050. Met deze voorlader kan de trekker nog intensiever worden ingezet en voor meerdere doeleinden worden gebruikt.

SnowEx zoutstrooier


Na de firma van Broekhoven, heeft ook Wim Ketelaars de voordelen gezien van de elektrisch aangedreven zoutstrooier. Wij hebben deze strooier opgebouwd op een Mitsubishi Canter. Ketelaars groenvoorzieningen en bestratingen kan nu met een gerust hart de winter tegemoet.

Pronar Mestverspreider


Nieuwe Pronar N262/1 mestverspreider voor Gebr. van Pinxteren BV in Rosmalen. Deze machine met twee horizontale walsen en 2 breedstrooischotels sprak de broers aan vanwege de eenvoud, degelijkheid en afwerking van de machine.

New Holland Boomer 3050 EasyDrive


Na gemeente Breda heeft ook gemeente Etten-Leur gekozen voor een New Holland Boomer 3050 met traploze transmissie. De medewerkers die met de machine gaan rijden, zagen vele voordelen van de mogelijkheden t.o.v. de concurentie met hydrostaat. Ook de ruime cabine met goed zicht valt in de smaak. Zoals op de foto's te zien is, is deze trekker in de witte kleur van de gemeente geleverd.

SnowEx zoutstrooier


Firma van Broekhoven gaat deze winter een nieuwe zoutstrooier in gebruik nemen. Het gaat hier om een nieuw product in Nederland, maar wat al jaren beproefd is in Amerika. De zoutstrooier heeft een inhoud van 500 liter en het bijzondere is, dat hij helemaal elektrisch aangedreven is. Het toerental van de strooischijf en de doseringsvijzel is traploos via een bedieningskast in de cabine instelbaar. Ook beschikt de strooier over een trilmotor die zorgt dat het zout over de schuine bodem bij de vijzel komt.

Dibo 1050 E 2B Veegmachine


Om de paden in de manege en de parkeergelegenheid buiten schoon en netjes te houden, beschikt Manege Thielen sinds vandaag over een veegmachine. De Dibo 1050 is een compacte en wendbare machine en daarom dus handig in de smalle stalgangen. Door de elektrische aandrijving heeft men geen last van uitlaatgassen en door de afzuiging op de machine is er nagenoeg geen stofontwikkeling.

veegmachine en zoutstrooier voor Amarant


Omdat de huidige getrokken zoutstrooier niet voldeed aan de wensen, heeft het onderhoudsbedrijf van Amarant ervoor gekozen om deze in te ruilen tegen een gedragen en aftakas aangedreven strooier. In combinatie met de Tuchel Eco 150 veegmachine, is men helemaal klaar voor de mogelijke sneewval de komende winters.

Pronar PU 1700


Wij hebben bij Mari van den Heuvel deze Pronar PU 1700 sneeuwschuif afgeleverd. Deze machine is elektro-hydraulisch op vier verschillende manieren in te stellen. Met deze machine is Mari helemaal klaar voor de komende winter.

Pronar zand/zoutstrooier


Nu uit voorraad leverbaar PRONAR zand/zoutstrooier, getrokken model 2 m3, strooibreedte instelbaar van 1,70 tot 3 mtr, laadcapaciteit 2520 Kg prijs excl btw € 11.581,=