Winter opslag Husqvarna Automower

Om de werking en levensduur van de accu te garanderen, is het zeer belangrijk dat de robotmaaier volledig is opgeladen voordat deze gedurende de winter wordt opgeslagen.

  • Berg de Husqvarna Automower droog en vorstvrij op.
  • De Husqvarna Automower moet tijdens de winter 1 tot 3 keer (afhankelijk van de duur van de winter) worden opgeladen om de levensduur van de accu te verlengen.
  • Plaats de robotmaaier in het laadstation (het laadstation kan binnenshuis staan en zijn losgekoppeld van de begrenzingsdraad) en zet de hoofdschakelaar op 1.
  • Zorg dat de kap van de robotmaaier is geopend en laat hem één uur laden. Verwijder de robotmaaier dan uit het laadstation en schakel de hoofdschakelaar naar 0.
  • Niet laden bij temperaturen onder 0 °C.

Berg het laadstation en de transformator binnen op. De begrenzingslus en de begeleidingsdraad kunnen in de grond blijven zitten. De uiteinden van de draden moeten worden beschermd tegen vocht, bijvoorbeeld door ze op een originele koppeling aan te sluiten of door ze in een potje met vet te steken. Als het niet mogelijk is om het laadstation binnen op te bergen, dan moet het laadstation gedurende de hele winter aangesloten blijven op het lichtnet.

Ook is er de mogelijkheid om de opslag, onderhoudsbeurt en het tijdig laden van de accu door ons te laten verzorgen. Hiervoor kunt u de Automower incl. laadstation brengen of door ons laten op halen.

*Voor 15 december onderhoud aangevraagd dan wordt uw machine binnen een straal van 20 km gratis opgehaald en teruggebracht.


Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen, adviezen en service berichten.


Contact

Rijksweg 11-B
5125 NB Hulten
Routebeschrijving »

Telefoon: 
Mobiel:
Email:

Openingstijden

Ma t/m vr:
Za:
Zo:
08:30 - 17:30
09:00 - 12:00
gesloten