Merken

Wereldleider op het gebied van robotmaaiers sinds 1995

Met al meer dan 330 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers.

Klik hier om naar onze dealer pagina van Husqvarna te gaan.

Dibo

Kwalitatieve reinigingsmachines voor elke sector

DiBO staat voor Duurzaam, Innovatief, Betrouwbaar en Onderhoudsvriendelijk.
100% hygiënisch en schoon, daar gaan we voor bij DiBO. Met professionele en industriële reinigingsmachines voor elke sector. Want een nette, frisse werkplek en een propere buitenomgeving zijn goed voor de teamspirit, kwaliteit, productiviteit én uitstraling van je bedrijf.

Klik hier om naar de pagina van DiBo te gaan.

Een leider die wordt geïnspireerd door verandering

Met meer dan 325 jaar van innovatie en passie voorziet Husqvarna professionals in de bouw van ondersteuning, service en een breed assortiment aan machines, diamantgereedschappen en alle accessoires die u nodig hebt voor het snijden, zagen, boren, slopen, slijpen en polijsten van beton. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Onze grootste beloning is dat trotse professionals succes hebben.

Klik hier om naar Husqvarna Construction Products te gaan.


Abonneer je op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen, adviezen en service berichten.


Contact

Rijksweg 11-B
5125 NB Hulten
Routebeschrijving »

Telefoon: 
Mobiel:
Email:

Openingstijden

Ma t/m vr:
Za:
Zo:
08:30 - 17:30
09:00 - 12:00
gesloten