Actueel

Brochures

Brochures Husqvarna

Bekijk op onze dealerpagina de brochures van Husqvarna.

Husqvarna promoties

Samen met Husqvarna hebben wij voor u verschillende promoties geselecteerd. Kijk snel op de website of kom naar onze showroom om u te laten adviseren.

DiBO SPRING SALES Brochure

Benieuwd naar de meest actuele aanbiedingen van DiBO? Scherp geprijsde schrob-zuigmachines, veegmachines, stofzuigers, hogedrukreinigers; je vindt ze allemaal terug in de SPRING SALES Brochure. Lees verder

Berichten

Gebruik DiBO apparatuur tijdens COVID-19

De huidige COVID-19-epidemie blijft wereldwijd groeien. De impact op onze samenleving is immens groot. Onze topprioriteit gaat dan ook uit naar de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en partners. Lees hier verder hoe wij samen met DiBO de komende tijd klaarstaan voor onze klanten.

Advies over hogedrukreinigers

Probeer je terrasmeubelen of stoeptegels maar eens schoon te maken met je tuinslang en een borstel. Natuurlijk lukt dat, maar het duurt wel langer. Met een hogedrukreiniger klaar je die klus een stuk sneller. We behandelen in dit artikel de belangrijkste eigenschappen van hogedrukreinigers.

Advies over doorslijpers

Tijdens onze jarenlange ervaring met het verkopen van doorslijpers zijn ons al vele vragen de revue gepasseerd. Om het werken met doorslijpers zo veilig mogelijk te laten verlopen hebben wij in dit artikel de belangrijkste vragen en antwoorden in dit artikel op een rij gezet.

Vacatures

Contact

Rijksweg 11-B
5125 NB Hulten
Routebeschrijving¬†¬Ľ

Telefoon: 
Email:

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
Zaterdag:
Zondag:
24/7 bereikbaar:
08:30 - 17:30
09:00 - 12:00
gesloten
06 53 54 42 49